Mahjong Danmark > Om foreningen > Bestyrelsen > Tidl. bestyrelser > Målsætning 2003-2004

Målsætning for 2003-2004

• Regelfolder
    I år skal det være, vi skal have færdiglavet en regelfolder med reglerne til Riichi. Ideen er at vi skal have en folder lagt i alle mahjongspil der bliver solgt i Danmark sammen med et lamineret pointark.
    Ansvarshavende: Tina Christensen
    Opdatering, 26. januar: Regelhæftet er færdigskrevet og er nu til korrekturlæsning. Det forventes helt færdigt inden 1. marts.
    Opdatering, 8. marts: Regelhæftet er færdigt og kan findes som pdf-fil på riichisiden under regelsiden. Evt. rettelser og kommentarer sendes til Tina.
    Opdatering, 9. april: Regelhæftet er opdateret med nogle smårettelser.
    Opdatering 6. juli: Beta-version af regelhæfte med internationale regler har været tilgængelig via regelsiden i et par måneder. Korrekturlæsere søges.

• Plakater
    Vi arbejder på at få lavet nogle plakater, der hovedsageligt skal bruges til opslag og PR. Vi håber at kunne hverve nye medlemmer på denne måde.
    Ansvarshavende: Allan Rasmusson
    Opdatering, 24. november: Plakaterne er færdige, det endelige resultat kan ses under: "Plakater".

• T-shirts
    I løbet af det kommende år håber vi at kunne få lavet nogle mahjong-T-shirts. Disse ville muligvis også kunne hverve nye medlemmer.
    Ansvarshavende: Allan Rasmusson
    Opdatering, 7. februar: Der er blevet trykt 30 stk. T-shirts og de sælges for 120 kr.
    Opdatering, 8. februar: Der blev solgt 12 T-shirts ved DM i Riichi. Der er således stadig 18 tilbage.
    Opdatering, juni: Der er blevet solgt 4 T-shirts mere siden DM. Tilbage: 14 stk.
    Opdatering, september: Vi har givet fire T-shirts som gave til de hollandske delteger ved DM i OC. Der er således kun 10 stk. tilbage.

• Nyhedsbrev
    Der vil fra bestyrelsens side blive arbejdet på udgivelsen af nyhedsbreve i løbet af året. Nyhedsbrevene skal hovedsageligt udgives elektronisk, men vi håber at kunne udgive dem på papir i begrænset oplag til mahjongaftenerne.
    Ansvarshavende: Anders Labich
    Opdatering, 21. november: 1. nyhedsbrev er nu udkommet og kan findes på hjemmesiden. Brevet udkom i et oplag på 70 stk.
    Opdatering, 1. marts: 2. nyhedsbrev er nu udkommet og kan findes på hjemmesiden. Brevet udkom i et oplag på 30 stk.

• DM i Riichi 2004
    Der vi igen blive afholdt DM i Riichi i Århus. Det er vores store håb at det bliver et lige så stort tilløbsstykke som sidste år.
    Ansvarshavende: Anders Labich
    Opdatering, 15. december: Lokale bestilt, samme lokation som sidst. Ligeledes er der blevet bestilt lokale til overnattende gæster fra København.
    Opdatering, 8. februar: DM var som sidste år en stor succes. Deltagerantal: 28. Vinder: Henrik Leth. Økonomisk: -520,-. Grund til underskud: Forglemmelse af vigtige poster: Leje af lokale til overnattende gæster, indgravering af pokal, derudover solgte toast ikke så godt som beregnet.

• Mahjong på Fastaval 2004
    I påsken 2004 vil der blive afholdt mahjongturnering på Fastaval, det Århusianske modsvar til VikingCon. Vi håber at kunne hverve nye medlemmer ved dette arrangement.
    Ansvarshavende: Anders Labich
    Opdatering, 15. december: Turneringen vil blive afholdt i formiddagsblokken om lørdagen.
    Opdatering, 15. april: Turneringen blev aflyst pga. for få deltagere.

• Danmarksmesterskab i International Mahjong
    Dato bliver 21. august 2004. Sted: København.
    Ansvarshavende: Tina Christensen
    Opdatering, september: 16 deltagere, vinder blev Martin Rep. Fire gæster fra holland. Økonomi: 0,-.

• Mahjong på VikingCon
    VikingCon 23 løber af stabelen 8.-10. oktober 2004. Mahjongturneringen vil i år spilles efter internationale regler og vil finde sted lørdag nat fra kl. 21.

• Generalforsamling og Riichi Copenhagen Open
    Dato bliver 16. oktober 2004. Sted: København.

Opdateret 2004-11-03
Anders Labich