Mahjong Danmark > Om foreningen > Bestyrelsen > Tidl. bestyrelser > Målsætning 2004-2005

Målsætning for 2004-2005

Regelfolder

Ansvarshavende: Tina Christensen
Regelfolderne skal færdiggøres og placeres i spil. Det skal overståes i år. Vi er tæt på, men ikke helt ved enden.
Hidtil: Korrekturen for riichihæftet er stort set færdig. Tidsslugeren er at få et ordentligt layout, skrive forord og gerne lave marginkommentarer a la Rio Grande Games' regelsæt.
OC-regelfolderen må vente lidt, i hvert fald indtil Desirées bog udkommer.
15. november: Thomas har læst indholdskorrektur -- Tjek
24. december: sidste kommentarer for indholdskorrektur -- Sidste beslutninger taget 2. jan. -- Tjek
19. januar: sidste korrektureksemplar -- uploaded 5. jan.
24. januar: sidste kommentarer fra gennemlæsning -- Flyttet til d. 21. januar -- Tjek
26. januar: print af den endelige version -- Tjek

Plakater

Ansvarshavende: Allan Rasmusson
Plakaterne skal vi gøre lidt mere ved, specielt i Århus. De skal hænges op, her skal vi se om vi kan trække lidt på nogen af de menige medlemmer fra foreningen.
Hidtil: Plakaterne er lavet, den for Århus har forkerte oplysninger og skal opdateres. Derefter skal de bare hænges op -- specielt i Århus.
15. november: De århusianske plakater er opdaterede -- Udskudt en uge -- Tjek
1. december: Der hænger en del plakater rundt omkring i Århus og København

T-Shirts

Ansvarshavende: Allan Rasmusson
Vi skal måske overveje om vi skal have trykt nogle flere T-shirts, de er en fremragende indtægtskilde, reklame og gaver. Det har desuden været oppe at vende med muligheden for nogle børnestørrelser (specielt for babyer).
Hidtil: Sidste år trykte vi 30 t-shirts (5 XL, 10 L og 15 M). Af dem er der nu ca. 10 tilbage, XL blev alle udsolgt forholdsvist hurtigt. Der er blevet udtrykt ønsker om alternative størrelser, såsom baby og girlie.
6. december: Sidste chance for bestilling af t-shirts -- Tjek
24. december: Et nyt genoptryk trykt og klar til salg -- Tjek

Nyhedsbrevet

Ansvarshavende: Anders Labich
Nyhedsbrevet skal vi udvikle videre på og som minimum have tre udgivelser som sidste år.
Hidtil: Nyhedsbrevet er blevet vel modtaget og kom sidste år af tre gange. I år bør der være stof nok til fire breve. Designet bør der kikkes lidt mere på.
22. november: første brev -- udgivelse: 29. november -- Tjek
21. februar: andet brev -- udgivelse: 28. februar -- Udskudt en uge -- Tjek
4. juli: tredje brev -- udgivelse: 11. juli -- Aflyst -- sammenlægges med det fjerde brev
12. september: fjerde brev -- udgivelse: 19. september

Der er i bestyrelse bred enighed om at biholde aktivitetsniveauet.
Hidtil: Sidste år blev der afholdt følgende arrangementer: Julefrokost i Århus, DM i Riichi, DM i OC, Mahjong på VikingCon, Generalforsamling og Copenhagen Open. Derudover har der været divisionskampe i København, og som altid de faste spilledage både i Århus og i København.
Planlagte arrangementer
Julefrokost i Århus: Hos Thomas Kragh d. 4. december. Ansvarlig: Thomas Kragh -- Tjek
Julefrokost i København: Hos Camilla d. 4. december. Ansvarlig: Tina Christensen -- Tjek
DM i Riichi i Århus: 29. januar. Ansvarlig: Anders Labich -- Tjek
Besøg til Nederlandene: 25.-28. februar. Ansvarlig: Anders Labich -- Tjek
Mahjong på Fastaval: 23.-27. marts. Ansvarlig: Morten Andersen -- Aflyst pga. manglende tilmeldinger
DM i OC i København: 7. maj. Ansvarlig: Tina Christensen -- Tjek
EM i OC i Nederlandene: 24.-26. juni -- Tjek
Mahjong på VikingCon: 14.-16. oktober. Ansvarlig: Tina Christensen
Generalforsamling i København: 22. oktober
Copenhagen Open: 22. oktober. Ansvarlig: Tina Christensen
Se mere under Aktiviteter.

Forum/chat

Ansvarshavende: Anders Labich
Vi skal have lavet en eller anden form for forum til vores hjemmeside. Vi vil først og fremmest prøve at finde et eller andet på nettet som evt. kan indstalleres. Herefter kan vi altid kikke på om det er noget vi vil arbejde videre med.
Opdatering, 4. nov.: Vi har fundet et OpenSource-program der hedder Phorum 5. Det ser ud til at virke fint og er sat op på hjemmesiden. -- Anders Labich

EM

Hidtil: Juni 2005 er der EM i Nederlandene. Her har vi ti pladser, hvis der er flere der ønsker at deltage er det bestyrelsens ansvar at finde ud af hvem der skal med. Dette vil højst sandsynligt ske ved en udvælgelsesturnering.
1. december: Tidsfrist for bindende tilmelding til EM 2005. -- Tjek
15. januar: Der åbnes for tilmeldinger. -- Tjek
5. marts: Der lukkes for tilmeldinger. -- Tjek, formoder vi
24.-26. juni: EM afholdes. -- Tjek!

Strukturændring af Mahjong Danmark

Følgende er blevet besluttet/udført:
  • 16-08-05: Foreløbigt budget er lavet, medlemsgebyr: 100 kr.
  • 19-08-05: Adresselisten opdateret.
  • Der skal laves om på vedtægterne: Det er forholdsvist simpelt, der skal bare tilføjes noget om budgettet.
  • Der skal udsendes breve til alle medlemmerne.
  • Der skal laves et endeligt budgetforslag fra bestyrelsen.
  • Der skal laves et endeligt forslag vedr. strukturændringen.
  • ¨
  • Der skal laves en redegørelse for EM2007 til Generalforsamlingen.

Opdateret 2007-09-07