Mahjong Danmark > Om foreningen

Mahjong Danmark

Mahjong Danmark blev stiftet d. 8. oktober 2000. Landsforeningens formål er:
  • at udbrede kendskabet til og interessen for spillet mahjong.
  • at informere om mahjong (historie, baggrund, diverse regler) samt aktuelle begivenheder (spilkongresser, mahjongturneringer).
  • at tilvejebringe medlemmerne muligheder for at udøve og dygtiggøre sig i spillet.
  • at støtte afholdelsen af lokale og landsdækkende spilkongresser og andre spilprojekter, især med henblik på at give en større gruppe mulighed for at lære mahjong at kende.
  • at formidle samarbejde med andre (spil)foreninger, herunder internationale foreninger, hvor dette fremmer foreningens øvrige formål.

• Tina Christensen, Formand
  • Morten Andersen, Næstformand
  • Henrik Leth, Kasserer
  • Jesper Nøhr

Årskontingentet er på kr. 100,-
For at blive medlem skal man blot sende en email til hleth@mail.dk med oplysninger om
  • Navn
  • Adresse, postnummer, by
  • Emailadresse
  • Fødselsår

Om foreningen

Mahjong Danmark er foreningen af danske mahjongspillere, stiftet i 2000, og er i dag medlem af Danmarks Tankesports-Forbund, European Mahjong Association og World Mahjong Organization.

Mahjong Danmark arrangerer årlige danmarksmesterskaber både i Mahjong Competition Rules og Riichi (moderne japanske mahjongregler). I København spilles der divisionskampe. Både i Århus og København er der ugentlige mahjongaftener med åben deltagelse for alle interesserede.

Mahjong Danmark stiller også gerne op til specialaftener hvis I er en gruppe der gerne vil høre mere om mahjong, hvad enten I ønsker at blive introduceret til spillet eller genopfriske det.

Opdateret 2015-11-29
Muyten