Gå til indhold

Aktiviteter i Mahjong Danmark

Mahjong Danmark arrangerer årlige danmarksmesterskaber både i Mahjong Competition Rules og Riichi (moderne japanske mahjongregler). I København spilles der divisionskampe. I København er der ugentlige mahjongaftener med åben deltagelse for alle interesserede.

Uden for København har vi enkelte steder kontaktpersoner som kan hjælpe med at finde lokale steder.

Mahjong Danmark stiller også gerne op til specialaftener hvis I er en gruppe der gerne vil høre mere om mahjong, hvad enten I ønsker at blive introduceret til spillet eller genopfriske det. Kontakt os med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mød Mahjong Danmark ved disse årlige begivenheder

Åben for alle. Entrébilletter kan kræves (og købes direkte fra begivenhedsarrangørerne)

J-Popcon-logo

J-Popcon

J-Popcon er en festival for japansk populærkultur. Over en weekend mødes over 3.000 mennesker i DGI-byen i København for at være sammen om anime, manga, cosplay, spil og andre spændende aktiviteter fra Japan.

Mahjong Danmark deltager i J-Popcon hvert år for at introducere riichi mahjong til enhver, der er interesseret i at lære og deltage i venlige spil.

VikingCon-logo

Viking-Con

Viking-Con er et bræt- og rollespilsarrangement der afholdes hvert år i den første weekend af skolernes efterårsferie, uge 42, på Tårnby Gymnasium.

Mahjong Danmark deltager hvert år, hvor vi introducerer mahjong til enhver, der er interesseret i at lære. Siden 2000 har der været afholdt mahjong-turnering på Viking-Con, hvor deltager kan vinde præmiere.

Aktivitetskonto

Bestyrelsen indkalder ansøgninger til Mahjong Danmarks Aktivitetskonto.

Hvem kan søge?

Ethvert medlem af Mahjong Danmark kan ansøge

Hvad kan søges støtte til?

Ansøgningen skal ligge inden for foreningens formål. Eksempler kunne være:

  • Dygtiggørelse, fx strategi- eller træningsweekend
  • Rejseaktiviteter i forbindelse med turneringer
  • Mahjong-aktivitetsdag, e.g. åbent hus-arrangement, begynderarrangement, senior-arrangement

Hvor meget kan der ansøges om?

Der er ikke sat øvre eller nedre grænser for ansøgningers størrelse; dog er der for året 2022/2023 som rettesnor afsat et beløb på kr. 4000,- i budgettet.


Ansøgningsfristen

Ansøgninger behandles løbende. Seneste frist for at komme i betragtning til uddelingen i 2023 er 1. aug. 2023. Bestyrelsen påregner en behandlingstid på 1-3 uger.

Ansøgere der får bevilget støtte fra aktivitetskontoen skal efterfølgende aflevere dokumentation for aktivitetens afholdelse i form af:

  • Regnskab med kvitteringer til Mahjong Danmarks kasserer

  • Indlæg til nyhedsbrevet om aktiviteten

  • Evaluerings- eller forløbsrapport om aktiviteten til bestyrelsen i fald der er yderligere at tilføje som ikke er dækket af nyhedsbrevsindlægget